TOKAT / TURHAL - Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ilçe programı düzenlendi.

Programa, Kaymakamımız Sayın Turan SOĞUKOLUK’un yanı sıra Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Lütfullah TOPUK, protokol üyeleri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Günün anlamı ve önemi ile Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, şiir dinletisi ve sinevizyon gösteriminin ardından "İstiklal Marşı-Korkma!" adlı oratoryonun sergilenmesi ile sona erdi.

Ağu

30 Ağustos, aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yokluklara rağmen azim, inanç ve kararlılıkla yurdunu savunarak zafere koştuğu gündür. Okulumuz olarak Zafer Bayramı'mızı kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Kurtulu Savaşı kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Haz

Okulumuz öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde gerçekleşti. Programa Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Kaymakam Refiki Uğur Savaş, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yıldız'ın kendi yazdığı "Ay Düşer" şiirini seslendirmesinin ardından öğrenci ve öğretmenler tarafından da şiirler seslendirildi.

Haz

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Serdar YILDIRIM tarafından 23 Mayıs - 03 Haziran tarihleri arasında sınıflar arası satranç turnuvası düzenlendi. Turnuva sonunda 1., 2. ve 3. olan sınıf takımına, bayrak töreninde idareciler tarafından madalyaları verildi.

Haz

Okulumuzda Beden Eğitim Öğretmeni Ramazan EKİCİ tarafından 23 Mayıs - 03 Haziran tarihleri arasında sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva sonunda 1. olan sınıf takımına, bayrak töreninde idareciler tarafından madalyaları verildi.

May

Final yarışmasına Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Kaymakam Refiki Şeyma Şendur, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yıldız, Şube Müdürümüz Aziz Durgun, İlçe Tarım Müdürü Muammer Gürçay, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlçe genelindeki 12 lisemizden yarışmalar sonunda ilçe finaline kalan okulumuz üçüncülüğü elde etti.

May

Açılışa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet YILDIZ, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar.

TUBİTAK 4006 Bilim Fuarında emeği geçen başta okul idarecilerimiz olmak üzere öğretmen,  öğrenci, veli ve personellerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde okulumuz öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı düzenlendi.

Ara

2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Okulararası Futsal Müsabakaları 21.12.2021 tarihinde yapıldı. Okulumuz futsal takımı ilçe 1. si olmuştur.

Ara

Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında aşağıdaki linkte yer almakta olan video ve görselleri görmek için linke tıklayınız.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk ´ün 83. Ölüm Yıldönümü Anma Programı düzenlendi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Cumhuriyet Meydanında protokol ve öğrencilerle çoşkuyla kutladık.